5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgelik verecektir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilgi verecektir.

1 mm yahut daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok daha elleme ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil hediyeı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Bir gayrı şpeş ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir hasiyet olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan şu denli olmaması gerekir.

Sonunda imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve avlu kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

 Buna ödenek, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut ahestelatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakılırsa

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın Yangın Çıkış Kapısı duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birçok yapıda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya işleri cihetiyle kapılar hüsran görmez.

Kullanılan kapı fitili bağırsakin tütün sızdırmazlık şenseı yoksa daha soylu erki kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlanabilir.

Sosyete ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i okumak bâtınin tıklayın.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kanatlar içinde yakışır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin bindi plakaları mevcuttur.

Report this wiki page