Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve kötü sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen sistem sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Binanın bâtıninden horya mevsuk nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi konum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya sağlıklı kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin sağlıklı çtuzakışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; katman skorsı 4’ü geçmeyen ve celse lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde zemin olarak yangı merdiveni bulunması gereken örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın kapısı kilidi asılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke panik amerikan bar ile uyumlu Yangın Merdiveni Kapısı olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tıngıra düşmesidir.

Yanıcı malzeme muhtevaermeyen ve cepheıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, huzurıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama yangın kapısı sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine Yangın Merdiveni Kapısı has ayırt edici bir vesair özelliği kilit + sektör seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Kapısı esas amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapsı asıl amacı insanoğluın zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Montaj: Yangın kapısı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın simultane kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla mevsuk orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması karınin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page